Pers

Vrijwilligers van De Vluchtheuvel in de schijnwerpers:
Bron: Lunteren Vandaag, 17-11-2017

Stichting “de Vluchtheuvel” is het interkerkelijk samenwerkingsverband van de diaconieën van de Gereformeerde Kerk, de Oude Kerk, de Maranatha kerk en de Hersteld Hervormde Kerk in Lunteren. De “Stichting Vluchtheuvel Lunteren” heeft ten doel jong en oud kansen te bieden. Daarvoor worden diverse activiteiten georganiseerd. De daarbij betrokken vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet

Bestuur bedankt vrijwilligers – foto Henk de Rooy

Koffieochtenden
In de Muldersschuur aan de Roskammersteeg wordt iedere dinsdag koffie ochtenden gehouden, en in de zomer wordt daar een leuk praatje aan toegevoegd. Joost en Marianne Versteeg hebben de coördinatie van de zomer bijeenkomsten 3 jaren met veel zorg uitgevoerd en werden samen met vrijwilligers Ien Schut, Gijs van de Harn, Wil Haaima en Deli van Bokkum bedankt.

Gastgezinnen
Er zijn veel gezinnen in Lunteren die hun huis open stellen om een jongere of kind even op adem te laten komen. Deze taak is met veel liefde en zorg door Tonny van der Steege gecoördineerd. Zij draagt deze verantwoordelijke taak nu na vijftien jaren over.

Bestuursleden
Voorzitter Geeske Telgen bedankte alle vrijwilligers en bestuursleden en verwelkomde tevens de nieuwe bestuursleden: Niek Schut die de plaats in neemt van Henk van Hierden, als penningmeester en Giel Stomphorst als secretaris.

Voor contact: 0614101628

foto: Henk de Rooy

De mensen die de zomeractiviteit voor ouderen mogelijk maken; de vrijwilligers
Van links naar rechts:
Gijs van de Harn
Wil Haaima
Ien Schut
Marianne Versteeg
Deli van Bokkum