Hart en Hand

Hart en Hand

Hart & Hand

Spreken van hart tot hart en samen creatief bezig zijn met onze handen, dat is het doel van de vrouwenochtend in Lunteren. Het Hart van onze bijeenkomsten is van God, we bidden samen en overdenken een gedeelte uit de Bijbel. Ook delen we lief en leed met elkaar onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers dat we per toerbeurt verzorgen. Nadat we het Bijbelgedeelte besproken hebben, gaan we met het creatieve stukje aan de slag. Handletteren, haken, borduren, bloemschikken; elke morgen is het weer een verrassing wat we gaan maken. We bedenken om de beurt deze creatieve invulling.

Hart & Hand is samengevoegd uit twee vrouwengroepen. Eén deelneemster bezocht beide groepen en heeft ze bij elkaar gebracht, zodat er een grotere groep ontstond. Het is een interkerkelijke groep dat vanuit Stichting De Vluchtheuvel georganiseerd is. De ochtenden staan open voor alle vrouwen, we vinden het leuk om u en jou van harte welkom te heten.

We komen twee keer per maand op donderdagochtend (2e en 4 donderdag) bij elkaar in De Muldersschuur te Lunteren, gedurende de maanden september t/m april. Aanvang: 9.45u

Voor meer informatie:

Ina van de Vendel

Meikade 57

Ederveen

0318-573977

 

Comments are closed