Goed Nieuwsbrief juli 2020

We zitten nog volop in Coronatijd om het zo maar eens uit te drukken. Het Corona virus houdt ons langer bezig dan we begin maart hadden gedacht en gehoopt.

Het betekende voor ons als bestuur van de Vluchtheuvel Lunteren, dat we helaas alle bijeenkomsten in de Muldersschuur moesten stoppen. Ook zijn er daardoor geen extra zomer activiteiten.

 

Goed nieuws 

Het heeft lang geduurd maar we mogen gelukkig weer iets meer! Maar we gaan dat wel voorzichtig doen.

We starten weer met de dinsdagochtenden koffie drinken voor de vaste bezoekers.  Omdat we voorzichtig aan willen doen beginnen we in een grotere zaal. Deze twee bijeenkomsten vinden plaats op:

18 en 25 augustus 2020 (10.00 uur-11.30 uur)

Partycentrum Floor aan de Dorpsstraat 36  te Lunteren.

Wij trakteren u op koffie met iets lekkers en met de vertrouwde vrijwilligers hopen we elkaar weer te zien en te spreken.  

Als het allemaal goed gaat met het virus in Nederland en het kan van het RIVM is op dit moment het plan om vanaf september de dinsdagochtenden weer in de Muldersschuur samen te komen. Maar daarover gaan we pas later in overleg met U definitief beslissen, en alleen als het van het RIVM kan.

Heeft u een vraag of zit u ergens mee waar we u mee zouden kunnen helpen, aarzel niet om ons te bellen.  (Ien Schut contact: mobiel: 06 30 12 52 90 )

 

Met een hartelijke groet en tot ziens.

Geeske Telgen-Swarts, namens het bestuur van de Vluchtheuvel.

Mobiel 06 14 10 16 28